Julián Enrique Memoriala

Julián Enrique Memoriala Kaiku Arraunaren Kirol Elkarteak urtarrilero Bilboko itsasadarrean antolatzen duen traineru jaitsiera da. Kaiku bera da garaipen gehien lortu dituen elkartea.

Julián Enrique Memoriala
Sorrera 2009
Herria Sestao, Bizkaia
Antolatzailea Kaiku A.K.E.
Partehartzaileak denboraldi-aurrekoa
Modalitatea erlojupekoa
Garaipen gehien Gizonezkoak:
Euskal Herria Kaiku (6)
Emakumezkoak:
Euskal Herria Orio (6)
Azken ekitaldia 2020
Irabazlea(k) Gizonezkoak:
Euskal Herria Zierbena
Emakumezkoak:
Euskal Herria Orio

GizonezkoakAldatu

PalmaresaAldatu

Urtea Irabazlea Bigarrena Hirugarrena Denbora onena
2009 Kaiku Urdaibai Astillero 19:03:10
2010 Urdaibai Pedreña Hondarribia 23:55:74
2011 Kaiku Urdaibai Pasai Donibane 22:13:57
2012 Kaiku Orio Portugalete 22:25:94
2013 Kaiku Orio Portugalete 20:44:00
2014 Orio Portugalete Astillero 21:17:20
2015 Kaiku Orio Portugalete 20:52:40
2016 Kaiku Zierbena Orio 26:02:00
2017 Bermeo (Urdaibai) Deustu Arkote 23:05:00
2018 Zierbena Orio Orio B 21:21:73
2019 Zierbena Donostiarra Kaiku 23:34:00
2020 Zierbena Ondarroa Orio 22:10:16

GaraipenakAldatu

Elkartea Garaipenak Urteak
Kaiku 6 2009, 2011, 2012, 2013, 2015, 2016
Zierbena 3 2018, 2019, 2020
Urdaibai 2 2010, 2017
Orio 1 2014

EmakumezkoakAldatu

PalmaresaAldatu

Urtea Irabazlea Bigarrena Hirugarrena Denbora onena
2014 Hibaika San Juan Orio 24:39:86
2015 Orio Hibaika - 23:41:49
2016 Orio Hibaika Colindres 30:49:90
2017 Orio Portugalete Deustu 19:36:00
2018 Orio Hondarribia Deustu 14:30:34
2019 Orio Arraun Lagunak Kaiku 17:44:00
2020 Orio Hondarribia Isuntza 16:05:82

GaraipenakAldatu

Elkartea Garaipenak Urteak
Orio 6 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020
Hibaika 1 2014

Kanpo estekakAldatu