Ireki menu nagusia

Andres Gandarias Albizu (Ibarruri, 1943ko apirilaren 24a - Durango, 2018ko maiatzaren 27a) bizkaitar txirrindularia izan zen, 1967 eta 1978 artean profesionala izan zena. Bere ibilbidean lau garaipen lortu zituen[1].

Andres Gandarias
Bizitza
Izen osoa Andrés Gandarias Albizu
Jaiotza Muxika1943ko apirilaren 24a
Herrialdea  Bizkaia, Euskal Herria
Heriotza Durango2018ko maiatzaren 27a (75 urte)
Jarduerak
Jarduerak txirrindularia
Ibilbidea
Taldeak Urteak
 

PalmaresaAldatu

1968

  • Espainiako eskualdeen erlojupeko txapelketa: 3.a (Bizkaia)

1969

  • Espainiako eskualdeen erlojupeko txapelketa: 3.a (Bizkaia)

1971

1974

  • Espainiako eskualdeen erlojupeko txapelketa: 3.a (Bizkaia)

1975

1976


Emaitzak lasterketa nagusietanAldatu

Lasterketa 1967 1968 1969 1970 1971 1972 1973 1974 1975 1976 1977 1978
Italiako Giroa - - - - 31.a - - - - 52.a - -
Frantziako Tourra - 9.a 5.a 20.a Err. - Err. - - - 44.a -
Espainiako Vuelta - 19.a Err. 15.a - - - - 27.a 37.a 32.a 16.a
Txirrindularitzako Munduko Txapelketak   - - - 49.a - - - - - - - -

-: Ez zuen parte hartu
Err.: Erretiratu zen

TaldeakAldatu

ErreferentziakAldatu