Óscar Rodríguez Garaikoetxea

txirrindulari espainiarra

Óscar Rodríguez Garaikoetxea (Burlata, 1995eko maiatzaren 6a) nafar txirrindularia da.

Óscar Rodríguez Garaikoetxea
Bizitza
Izen osoa Óscar Rodríguez Garaicoechea
Jaiotza Burlata1995eko maiatzaren 6a (26 urte)
Herrialdea  Nafarroa Garaia, Euskal Herria
Hezkuntza
Hizkuntzak gaztelania
Jarduerak
Jarduerak txirrindularia
Ibilbidea
Taldeak Urteak
Galibier Txirrindulari Elkartea 2015-2016
Euskadi Basque Country-Murias (ikaslea)2016ko abuztuaren 1a-2016ko abenduaren 31
Euskadi Basque Country-Murias 2017-2019
Astana 2020-
 
Artikulu hau txirrindulariari buruzkoa da; beste esanahietarako, ikus «Óscar Rodríguez».

Kirol ibilbideaAldatu

PalmaresaAldatu

2016

2018

2019

2021

EmaitzakAldatu

Itzuli Handia 2017 2018 2019 2020
  Italiako Giroa 45.
  Frantziako Tourra
  Espainiako Vuelta 51. 22.
Legenda
Ez zuen parte hartu
DSK Deskalifikatua
UT Utzi

Kanpo estekakAldatu


  Artikulu hau Nafarroako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.