Óscar Rodríguez Garaikoetxea

txirrindulari nafarra

Óscar Rodríguez Garaikoetxea (Burlata, 1995eko maiatzaren 6a) nafar txirrindularia da.

Óscar Rodríguez Garaikoetxea

Bizitza
Jaiotzako izen-deiturakÓscar Rodríguez
JaiotzaBurlata1995eko maiatzaren 6a (29 urte)
Herrialdea Nafarroa Garaia, Euskal Herria
Hezkuntza
Hizkuntzakgaztelania
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Galibier Txirrindulari Elkartea 2014-2016ko uztailaren 31
Euskadi Basque Country-Murias (ikaslea)2016ko abuztuaren 1a-2016ko abenduaren 31
Euskadi Basque Country-Murias 2017-2019
Astana 2020-2021
Movistar Team 2022-2023
Team Sky 2024-
 
Altuera179 zentimetro

Instagram: o_rodgar Edit the value on Wikidata
Artikulu hau txirrindulariari buruzkoa da; beste esanahietarako, ikus «Óscar Rodríguez».

Kirol ibilbidea aldatu

Palmaresa aldatu

2016

2018

2019

2020

2021

2022

Emaitzak aldatu

Itzuli Handia 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023
  Italiako Giroa 45. UT
  Frantziako Tourra
  Espainiako Vuelta 51. 22. UT
Legenda
Ez zuen parte hartu
DSK Deskalifikatua
UT Utzi

Erreferentziak aldatu

Kanpo estekak aldatu

Óscar Rodríguez Garaikoetxea - ProCyclingStats


  Artikulu hau Nafarroako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.