Óscar Rodríguez Garaikoetxea

txirrindulari nafarra

Óscar Rodríguez Garaikoetxea (Burlata, 1995eko maiatzaren 6a) nafar txirrindularia da.

Óscar Rodríguez Garaikoetxea
Tour de Romandie 2022 Villars 6941.jpg
Bizitza
Jaiotzako izen-deiturakÓscar Rodríguez
JaiotzaBurlata1995eko maiatzaren 6a (28 urte)
Herrialdea Nafarroa Garaia, Euskal Herria
Hezkuntza
Hizkuntzakgaztelania
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Galibier Txirrindulari Elkartea 2015-2016ko uztailaren 31
Euskadi Basque Country-Murias (ikaslea)2016ko abuztuaren 1a-2016ko abenduaren 31
Euskadi Basque Country-Murias 2017-2019
Astana 2020-2021
Movistar Team 2022-
 
Altuera179 zentimetro
Artikulu hau txirrindulariari buruzkoa da; beste esanahietarako, ikus «Óscar Rodríguez».

Kirol ibilbideaAldatu

PalmaresaAldatu

2016

2018

2019

2020

2021

2022

EmaitzakAldatu

Itzuli Handia 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023
  Italiako Giroa 45. UT
  Frantziako Tourra
  Espainiako Vuelta 51. 22. UT
Legenda
Ez zuen parte hartu
DSK Deskalifikatua
UT Utzi

ErreferentziakAldatu

Kanpo estekakAldatu

Óscar Rodríguez Garaikoetxea - ProCyclingStats


  Artikulu hau Nafarroako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.