Peter Hilse

txirrindulari alemaniarra

Peter Hilse (Friburgo, 1962ko maiatzaren 8a) alemaniar txirrindulari ohi bat da, profesionala 1985 eta 1992 artean. Bere garaipenik handienak Espainiako Vueltan lortu zituen, 1989ko edizioan etapa bat irabaziz.

Peter Hilse
Bizitza
JaiotzaFriburgo1962ko maiatzaren 8a (60 urte)
Herrialdea Alemania
Hezkuntza
Hizkuntzakalemana
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
 

PalmaresaAldatu

1985

1986

1987

1988

1989

1990

1991

1992

Sailkapen orokorra Itzuli HandietanAldatu

Lasterketa 1985 1986 1987 1988 1989 1990 1991 1992
Italiako Giroa - - - - - - - UT
Frantziako Tourra - - 106. - - - - -
Espainiako Vuelta - UT UT 46. 39. 66. 81. -

Kanpo estekakAldatu