Lolita Flores

María Dolores González Flores, izen artistikoz Lolita edo Lolita Flores (Madril, 1958ko maiatzaren 6a) abeslari, aktore eta telebista aurkezle ijito bat da. Lola Flores flamenko abeslari, dantzari eta aktorea eta El Pescaílla flamenko abeslari eta gitarrajolearen alaba da, bai eta Antonio Flores eta Rosario Flores abeslarien arreba/ahizpa ere.

Lolita Flores
Lolita Flores.jpg
Bizitza
Izen osoa María Dolores González Flores
Jaiotza Madril1958ko maiatzaren 6a (63 urte)
Herrialdea  Espainia
Familia
Aita El Pescaílla
Ama Lola Flores
Seme-alabak
Anai-arrebak
Hezkuntza
Hizkuntzak gaztelania
Jarduerak
Jarduerak abeslaria, telebista aurkezlea, musikaria eta zinema aktorea
Jasotako sariak
Izengoitia(k) Lolita eta Lolita Flores y la señora de las anectotas
Genero artistikoa flamenkoa
Musika instrumentua ahotsa

lolitaflores.es
IMDB: nm0282872 Allocine: 241511 Allmovie: p328591
Twitter: sarandonga55 MySpace: lolitafloresmusic Spotify: 1Jl0XzEt7csnco2FUybCrK Musicbrainz: 4a438c5c-cb9f-4fb6-943c-f3ce4d6eceaa Discogs: 753661 Edit the value on Wikidata

DiskografiaAldatu

  • Amor, amor (1975)
  • Abrázame (1976)
  • Mi carta (1977)
  • Espérame (1978)
  • Seguir soñando (1980)
  • Atrévete (1982)
  • Águila real (1983)
  • Para volver (1985)
  • Locura de amor (1987)
  • Madrugada (1991)
  • Con sabor a menta (1992)
  • Y la vida pasa (1994)
  • Quién lo va a detener (1995)
  • Atrasar el reloj (1997)
  • Lola, Lolita, Lola (2001)
  • Lola, Lolita, Dolores (2002)
  • Si la vida son 2 días (2004)
  • Y ahora Lola. Un regalo a mi madre (2005)
  • Sigue caminando (2007)
  • De Lolita a Lola (2010) - CD+DVD, zuzenekoa

FilmografiaAldatu

Telesailak eta telefilmakAldatu

TelesaioakAldatu

AntzerkiaAldatu