Ireki menu nagusia

Rosario del Carmen González Flores,[1] izen artistikoz Rosario Flores (Madril, 1963ko azaroaren 4a) espainiar abeslari, kantautore eta aktore ijito bat da. Lola Flores flamenko abeslari, dantzari eta aktorea eta El Pescaílla flamenko abeslari eta gitarrajolearen alaba da, bai eta Antonio Flores eta Lolita Flores abeslarien arreba/ahizpa ere.

Rosario Flores
Rosario Flores en Fuenlabrada.jpg
Bizitza
Jaiotza Madril1963ko azaroaren  4a (55 urte)
Herrialdea  Espainia
Familia
Aita El Pescaílla
Ama Lola Flores
Anai-arrebak
Hezkuntza
Hizkuntzak gaztelania
Jarduerak
Jarduerak abeslaria, musikaria eta zinema aktorea
Genero artistikoa pop latinoa
Musika instrumentua ahotsa
Diskoetxea Ariola Itzuli
IMDb nm0282936

DiscografiaAldatu

DiskoakAldatu

  • 1992: De ley
  • 1994: Siento
  • 1996: Mucho por vivir
  • 1999: Jugar a la locura
  • 2001: Muchas flores
  • 2003: De mil colores
  • 2006: Contigo me voy
  • 2008: Parte de mí
  • 2009: Cuéntame
  • 2011: Raskatriski
  • 2013: Rosario
  • 2016: Gloria a ti

BildumakAldatu

  • 2009: Grandes éxitos en directo
  • 2009: Mientras me quede corazón: Grandes éxitos
  • 2012: Esencial Rosario
  • 2012: Las voces de Rosario
  • 2013: Lo mejor de Rosario
  • 2017: Rosario: "Noche de Gloria en el Teatro Real"

SingleakAldatu

  • 1976: "Que querrá decir esto" (Como Rosario Ríos)
  • 1984: "Pienso En Ti"
  • 1992: "Mi gato" (número 1 de los 40 principales)
  • 1992: "Sabor, sabor"
  • 1992: "Escucha, primo"
  • 1993: "De ley" (número uno de Los 40 principales)
  • 1993: "Mia Mama"
  • 1994: "Te llamo a gritos"
  • 1994: "Mira qué boda"
  • 1994: "Estoy aquí"
  • 1994: "La estrella"
  • 1995: "Yo te daré"
  • 1995: "Ay, qué calor"
  • 1995: "Ese beso"
  • 1995: "Sus fantasías"
  • 1996: "Qué bonito" (número uno de Los 40 principales)
  • 1996: "Mucho por vivir"
  • 1997: "A tu lado" (número uno de Los 40 principales)
  • 1997: "Quiero cantar"
  • 1999: "Jugar a la locura"
  • 1999: "Nada mejor"
  • 1999: "Yo me pregunto"
  • 2000: "Te lo juro yo"
  • 2001: "Cómo quieres que te quiera" (número uno de Los 40 principales)
  • 2001: "Al son del tambor"
  • 2001: "Muchas flores"
  • 2002: "Agua y sal"
  • 2002: "Rosa y miel"
  • 2003: "De mil colores"
  • 2003: "Aguanta ahí"
  • 2004: "Juras de samba", a dúo con Carlinhos Brown.
  • 2006: "El beso (contigo me voy)"
  • 2006: "Mientras me quede corazón"
  • 2006: "En el mismo lugar", a dúo con Antonio Vega.
  • 2008: "Algo contigo"
  • 2008: "No dudaría" (número uno de Los 40 principales)
  • 2009: "El sitio de mi recreo", a dúo con Antonio Carmona.
  • 2009: "Cuéntame"
  • 2010: "Soy rebelde"
  • 2010: "El run run", con Estopa (número 1de los 40 principales)
  • 2011: "Estoy cambiando"
  • 2011: "Yo quiero vivir"
  • 2011: "Mi son", a dúo con Juan Luis Guerra
  • 2011: "Gipsy Funky Love Me Do"
  • 2013: "Luz de día", a dúo con Coti.
  • 2013: "Yo me niego".
  • 2014: "Tu libertad".
  • 2014: "Tu boca".
  • 2015 : "Pa querer".
  • 2016 : "Gloria a ti".
  • 2017 : "Por un beso tuyo".

Kanpo loturakAldatu

  1. El Economista