Laurent Dufaux

txirrindulari suitzarra

Laurent Dufaux (Montreux, 1969ko maiatzaren 20a) suitzar txirrindulari ohi bat da. Frantziako Tourrean hirugarren postua lortu zuen eta Espainiako Vueltan bigarren eta hirugarren postuak.

Laurent Dufaux
Laurent Dufaux - 2014.jpg
Bizitza
Jaiotza Montreux1969ko maiatzaren 20a (51 urte)
Herrialdea  Suitza
Hezkuntza
Hizkuntzak frantsesa
Jarduerak
Jarduerak txirrindularia
Ibilbidea
Taldeak Urteak
Festina 1995-1998
Helvetia–La Suisse (en) Itzuli 1991-1992
ONCE 1993-1994
Saeco 1999-2001
Alessio-Bianchi (en) Itzuli 2002-2003
Etixx-Quick Step 2004-2004
 
Posizio edo espezialitatea eskalatzailea
Pisua 57 kilogramo
Altuera 169 zentimetro

TaldeakAldatu

  • Helvetia (1991-1992).
  • ONCE (1993-1994.
  • Festina (1995-1998).
  • Saeco (1999-2001).
  • Alessio (2002-2003).
  • Quick-Step (2004).

PalmaresaAldatu

1991Aldatu

1992Aldatu

1993Aldatu

1994Aldatu

1995Aldatu

1996Aldatu

1997Aldatu

1998Aldatu

1999Aldatu

2000Aldatu

2001Aldatu

2002Aldatu

  • Melinda Saria.
  • Lombardar Asteko etapa bat.

2003Aldatu

Kanpo estekakAldatu