Laurent Dufaux

txirrindulari suitzarra

Laurent Dufaux (Montreux, 1969ko maiatzaren 20a) suitzar txirrindulari ohi bat da. Frantziako Tourrean hirugarren postua lortu zuen eta Espainiako Vueltan bigarren eta hirugarren postuak.

Laurent Dufaux
Laurent Dufaux - 2014.jpg
Bizitza
JaiotzaMontreux1969ko maiatzaren 20a (53 urte)
Herrialdea Suitza
Hezkuntza
Hizkuntzakfrantsesa
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Festina 1995-1998
Helvetia–La Suisse (en) Itzuli 1991-1992
ONCE 1993-1994
Saeco 1999-2001
Alessio-Bianchi (en) Itzuli 2002-2003
Etixx-Quick Step 2004-2004
 
Posizio edo espezialitateaigotzailea
Pisua57 kilogramo
Altuera169 zentimetro

TaldeakAldatu

  • Helvetia (1991-1992).
  • ONCE (1993-1994.
  • Festina (1995-1998).
  • Saeco (1999-2001).
  • Alessio (2002-2003).
  • Quick-Step (2004).

PalmaresaAldatu

1989

1991

1992

1993

1994

1995

1996

1997

1998

1999

2000

2001

2002

  • Melinda Saria.
  • Lombardar Asteko etapa bat.

2003

Kanpo estekakAldatu