László Bodrogi

László Bodrogi (hungarieraz: Bodrogi László; Budapest, Hungaria, 1976ko abenduaren 11 -) txirrindulari Hungarian jaiotako frantziar txirrindularia da. 2000az geroztik profesionala da eta Mapei-Quick Step taldean debutatu zuen.

László Bodrogi
Bodrogi 4JDD 2010.JPG
Bizitza
Jaiotza Budapest1976ko abenduaren 11 (43 urte)
Herrialdea  Hungaria  (1976ko abenduaren 11 -  2009)
 Frantzia  (2009 -
Jarduerak
Jarduerak txirrindularia
Ibilbidea
Taldeak Urteak
Mapei 2000-2002
Etixx-Quick Step 2003-2004
Crédit Agricole 2005-2008
Katusha Team 2009-2010
Novo Nordisk 2011-2012
 
Posizio edo espezialitatea routierra
Pisua 77 kilogramo
Altuera 187 zentimetro

PalmaresaAldatu

2000Aldatu

2001Aldatu

2002Aldatu

2003Aldatu

2004Aldatu

2005Aldatu

2006Aldatu

2007Aldatu

2010Aldatu

TaldeakAldatu

Kanpo loturakAldatu

Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: László Bodrogi