Gérard Rué

txirrindulari frantziarra

Gérard Rué (Rennes, 1965eko maiatzaren 7a), Frantziako txirrindulari ohia da.

Gérard Rué
Gérard RUE.jpg
Bizitza
JaiotzaRomillé1965eko maiatzaren 7a (57 urte)
Herrialdea Frantzia
Hezkuntza
Hizkuntzakfrantsesa
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Système U 1987-1989
Castorama 1990-1990
Helvetia–La Suisse (en) Itzuli 1991-1991
Castorama 1992-1992
Movistar Team 1993-1995
Crédit Agricole 1996-1997
 

PalmaresaAldatu

1987

1988

1989

1990

1991

1992

1993

ErreferentziakAldatu

Kanpo estekakAldatu