Domenico Piemontesi

txirrindulari italiarra

Domenico Pimontesi (Boca, 1903ko urtarrilaren 11 - 1987ko ekainaren 1a), italiar txirrindulari bat izan zen.

Domenico Piemontesi
Domenico Piemontesi c1937 bw.jpg
Bizitza
JaiotzaBoca1903ko urtarrilaren 11
Herrialdea Italiako Erresuma  (1903ko urtarrilaren 11 -  1946ko ekainaren 18a)
 Italia  (1946ko ekainaren 18a -  1987ko ekainaren 1a)
HeriotzaBorgomanero1987ko ekainaren 1a (84 urte)
Hezkuntza
Hizkuntzakitaliera
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
 

TaldeakAldatu

  • Gloria (1922).
  • Atala (1923).
  • Ancora (1925).
  • Alcyon (1926).
  • Bianchi (1927-1931).
  • Gloria (1932.1933).
  • Maino (1934-1935).
  • Bianchi (1936.1938).

PalmaresaAldatu

1922

1926

1927

1928

1929

1930

1932

1933

1934

1935

1936

Sailkapen orokorra Itzuli HandietanAldatu

Itzulia 1922 1923 1924 1925 1926 1927 1928 1929 1930 1931 1932 1933 1934 1935 1936 1937 1938
Italiako Giroa - UT - - UT UT 20. 2. 11. UT UT 3. 7. 42. 6. 34. -
Frantziako Tourra - - - - - - - - UT - - UT - - - - -
Espainiako Vuelta X X X X X X X X X X X X X - - X X
Munduko txapelketa   X X X X X 3. - 9. - - - - - - - - -

Kanpo estekakAldatu