David Gaudu

txirrindulari frantziarra

David Gaudu (Landivisiau, 1996ko urriaren 10a) frantziako txirrindularia da.

David Gaudu
TDF10036 gaudu (52243724429).jpg
Bizitza
JaiotzaLandivisiau1996ko urriaren 10a (26 urte)
Herrialdea Frantzia
Hezkuntza
Hizkuntzakfrantsesa
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Côtes d'Armor-Marie Morin 2015-2016
Groupama-FDJ (ikaslea)2016ko abuztuaren 1a-2016ko abenduaren 31
Groupama-FDJ 2017-
 
Pisua53 kilogramo
Altuera173 zentimetro

Facebook: david.gaudu Twitter: DavidGaudu Instagram: david_gaudu Edit the value on Wikidata

PalmaresaAldatu

2016

2017

2019

2020

2021

2022

2023

ErreferentziakAldatu

Kanpo estekakAldatu