Ireki menu nagusia

Route Adélie de Vitré izenekoa urtero Frantziako Vitré hirian apirilean ospatzen den egun bateko txirrindularitza lasterketa bat da.

1997an sortu zen Tour d'Armoriquen ordez. 2005ean UCI Zirkuitu Kontinentalak sortu zirenetik UCI Europe Tourreko zati da, 1.1 mailan. Route Adélie, batzorde antolatzailearen erabakiz, 2008an Frantziako Txirrindularitza Kopatik erretiratu zen, baina 2012an berriz itzuli zen.

PalmaresaAldatu

Urtea Garailea Bigarrena Hirugarrena
1997   Frantzia Nicolas Jalabert   Frantzia Cyril Saugrain   Italia Germano Pierdomenico
1998   Estonia Jaan Kirsipuu   Belgika Paul Van Hyfte   Frantzia Pascal Lino
1999   Alemania Torsten Schmidt   Frantzia Nicolas Vogondy   Herbehereak Max Van Heeswijk
2000   Frantzia Laurent Brochard   Alemania Jan Bratkowski   Italia Oscar Cavagnis
2001   Estonia Jaan Kirsipuu   Frantzia Stéphane Heulot   Frantzia Laurent Brochard
2002   Suedia Marcus Ljungqvist   Frantzia Stéphane Heulot   Frantzia Laurent Brochard
2003   Frantzia Sébastien Joly   Australia Henk Vogels   Frantzia Laurent Brochard
2004   Frantzia Anthony Geslin   Italia Sergio Marinangeli   Frantzia Pierrick Fédrigo
2005   Italia Daniele Contrini   Mexiko Moises Aldape Chavez   Frantzia Jérôme Pineau
2006   Frantzia Samuel Dumoulin   Espainia Aitor Galdós   Frantzia Anthony Geslin
2007   Frantzia Rémi Pauriol   Errusia Alexander Khatuntsev   Frantzia Yann Huguet
2008   Belgika Kevyn Ista   Frantzia Benoît Vaugrenard   Frantzia Jérémie Galland
2009   Frantzia Jérôme Coppel   Frantzia David Le Lay   Frantzia Romain Feillu
2010   Frantzia Cyril Gautier   Frantzia Laurent Pichon   Frantzia Benoît Vaugrenard
2011   Frantzia Renaud Dion   Belgika Gianni Meersman   Frantzia Steven Tronet
2012   Italia Roberto Ferrari   Frantzia Laurent Pichon   Frantzia Julien Simon
2013   Italia Alessandro Malaguti   Bielorrusia Yauheni Hutarovich   Frantzia Justin Jules
2014   Frantzia Bryan Coquard   Frantzia Julien Simon   Frantzia Benoît Jarrier
2015   Frantzia Romain Feillu   Frantzia Nacer Bouhanni   Belgika Timothy Dupont
2016   Frantzia Bryan Coquard   Frantzia Clément Venturini   Frantzia Samuel Dumoulin

Kanpo estekakAldatu