Andreas Klöden

txirrindulari alemaniarra

Andreas Klöden (Mittweida, Saxonia, 1975eko ekainaren 22a) txirrindulari alemaniarra da.

Andreas Klöden
Andreas Klöden TDPB 2013 (Cropping).jpg
Bizitza
JaiotzaMittweida (en) Itzuli1975eko ekainaren 22a (47 urte)
Herrialdea Alemania
Hezkuntza
Hizkuntzakalemana
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
T-Mobile 1998-2006
Astana 2007-2009
RadioShack 2010-2011
Trek-Segafredo 2012-2013
 
Pisua63 kilogramo
Altuera183 zentimetro

andreas-kloeden.com
Facebook: 106503201678 Twitter: andykloedi Edit the value on Wikidata

TaldeakAldatu

PalmaresaAldatu

1998

  • Normandiako Tourreko etapa bat.

1999

2000

2004

2005

2006

2007

2008

2009

2011

Sailkapen orokorra Itzuli HandietanAldatu

Itzuli Handia 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013
  Italiako Giroa UT
  Frantziako Tourra 26. UT 2. UT 2. UT 5. 13. UT 11. 30.
  Espainiako Vuelta UT 62. UT UT 20. UT
Legenda
Ez zuen parte hartu
DSK Deskalifikatua
UT Utzi

Kanpo estekakAldatu