Willy Teirlinck

txirrindulari belgikarra

Willy Teirlinck (Affligem, 1948ko abuztuaren 10a-) flandriar txirrindulari ohia da.

Willy Teirlinck

Bizitza
JaiotzaAffligem1948ko abuztuaren 10a (75 urte)
Herrialdea Belgika
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia eta kirol zuzendaria
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Safir (en) Itzuli 1980-1980
Sonolor-Gitane 1970-1977
Renault 1978-1978
Kas 1979-1979
Boston-Mavic 1981-1981
 

Palmaresa aldatu

1970

  • Algeriako Itzuliko etapa bat

1971

1972

1973

1974

1975

1976

1977

1978

1979

1980

1981

1982

  • Mugako Zirkuitua

1983

1984

Erreferentziak aldatu

Kanpo estekak aldatu

  Artikulu hau Flandriako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.