De Kustpijl Heist

txirrindularitza lasterketa
De Kustpijl Heist
Orokortasunak
KirolaTxirrindularitza
Sorrera1962
Ekitaldi kopurua3 (urtea: 2016)
MotaGertaera errepikakor
translation for raceinfobox_translate index 33 not foundBEL Belgika
Webgune ofizialaWebgune ofiziala
Palmaresa
Azken garaileaBEL Timothy Dupont
Dokumentazioa

De Kustpijl Heist (euskaraz: «Kostaldeko Gezia») Belgikako txirrindulari lasterketa profesional bat da.

1962. urtean eratu zen. Podiumeko txirrindulari ia guztiak belgikarrak izan dira. Tom Steels eta Peter Van Petegem belgikarrek lasterketa hau irabazi zuten. Michel Cornelisse lasterketa bi alditan irabazi duen txirrindulari bakarra da. Ez da inoiz euskaldunik izan podiumean.

Palmaresa aldatu

Urtea Garailea Bigarrena Hirugarrena
1962   BEL Gilbert Desmet   BEL Daniel Doom   BEL Marcel Seynaeve
1963   BEL Emiel Lambrecht   GBR Tom Simpson   BEL André Noyelle
1964   BEL Clément Roman   BEL Gustaaf De Smet   BEL Julien Gaelens
1965   BEL Bernard Deville   NED Wim de Jager   BEL Camiel Vyncke
1966   BEL Eric Demunster   BEL Jérôme Kegels   BEL Norbert Van Cauwenberghe
1967   BEL Noël Van Clooster   NED Jo de Roo   BEL Alfons De Bal
1968   BEL Albert Van Vlierberghe   BEL Edouard Weckx   BEL Marcel Maes
1969   BEL Étienne Sonck   BEL Georges Vandenberghe   BEL Jacques De Boever
1970   BEL André Dierickx   BEL Noel Van Tyghem   BEL Roger Jochmans
1971   BEL Willy Teirlinck   BEL Fernand Hermie   BEL Roger Jochmans
1972   BEL Noël Van Clooster   BEL Aimé Delaere   BEL Noël Van Tyghem
1973   BEL Noël Van Tyghem   BEL Aimé Delaere   BEL Jos Abelshausen
1974   BEL Patrick Sercu   BEL José Vanackere   BEL Lucien Zelck
1975   BEL Marcel Van Der Slagmolen   BEL Wilfried Reybrouck   BEL Benny Schepmans
1976   BEL Alain Desaever   ESP Manuel Santos Castillo   BEL Jean-Pierre Berckmans
1977   BEL Julien Stevens   NED Fedor den Hertog   BEL Herman Vrijders
1978   BEL Frans Van Looy   BEL Freddy Maertens   NED Alfons van Katwijk
1979   BEL Marc Demeyer   BEL Gery Verlinden   BEL Frans Van Looy
1980   BEL Emiel Gijsemans   BEL Frans Van Looy   BEL Paul De Keyser
1981   BEL Gery Verlinden   BEL Ronny Claes   BEL Frans Van Looy
1982   BEL Kurt Dockx   BEL Werner Devos   BEL Frans Van Looy
1983   BEL Alain Desaever   BEL Noël Segers   BEL Josef Lieckens
1984   BEL Alain Desaever   BEL Marc Van Geel   DEN Gert Frank
1985   BEL Ronny Van Holen   BEL Gery Verlinden   NED Reinier Valkenburg
1986   BEL Patrick Versluys   BEL Rudy Dhaenens   BEL Gino Ligneel
1987   BEL Marnix Lameire   ITA Roberto Gaggioli   BEL Bruno Geuens
1988   NED Hans Daams   BEL Yvan Lamote   BEL Frank Hoste
1989   NED Peter Pieters   BEL Marc Assez   BEL Patrick Verplancke
1990   BEL Marnix Lameire   BEL Herman Frison   NED Patrick Bol
1991   RUS Ivan Romanov   NED Louis de Koning   POL Marek Kulas
1992   NED Michel Cornelisse   NED Adrie van der Poel   NED Patrick Strouken
1993   NED Michel Cornelisse   BEL Wim Omloop   BEL Tom Desmet
1994   NED Jelle Nijdam   BEL Jan Van Camp   BEL Patrick Van Roosbroeck
1995   BEL Peter Van Petegem   BEL Carlo Bomans   LAT Arvis Piziks
1996   BEL Tom Steels   NED Jans Koerts   NED Michel Cornelisse
1997   BEL Robbie Vandaele   NED Michael van der Wolf   BEL Peter Verbeken
1998   BEL Bert Roesems   BEL Wim Omloop   BEL Hans De Meester
1999   BEL Michel Vanhaecke   BEL Niko Eeckhout   BEL Franky Van Haesebroucke
2000   BEL Jurgen Vermeersch   BEL Davy Delme   BEL Michel Vanhaecke
2001   NED Arthur Farenhout   NED Danny Stam   USA Jeff Louder
2002-2011 Ez zen jokatu
2012   BEL Kevin Claeys   BEL Andy Cappelle   USA Ken Hanson
2013   LTU Egidijus Juodvalkis   FRA Florian Sénéchal   NED Brian van Goethem
2014   BEL Michael Van Staeyen   BEL Robin Stenuit   BEL Roy Jans
2015   ITA Marco Zanotti   NED Coen Vermeltfoort   BEL Roy Jans
2016   BEL Timothy Dupont   BEL Bert Van Lerberghe   BEL Jelle Donders
2017   BEL Christophe Noppe   BEL Jelle Mannaerts   BEL Jérôme Baugnies
2018   BEL Timothy Stevens   BEL Brent Van Moer   BEL Dennis Coenen
2019   NED Bas van der Kooij   NED Arvid de Kleijn   BEL Jarne Van De Paar

Erreferentziak aldatu

Kanpo estekak aldatu

De Kustpijl Heist - ProCyclingStats