Stijn Devolder

txirrindulari belgikarra

Stijn Devolver (1979ko abuztuaren 29a) belgikar txirrindulari ohia da.

Stijn Devolder

Bizitza
JaiotzaKortrijk1979ko abuztuaren 29a (44 urte)
Herrialdea Belgika
Familia
Familia
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Trek-Segafredo 2013-2016
Mapei (ikaslea)2001eko irailaren 1a-2001eko abenduaren 31
Sport Vlaanderen-Baloise 2002-2003
Discovery Channel 2004-2007
Etixx-Quick Step 2008-2010
Vacansoleil-DCM 2011-2012
Verandas Willems-Crelan 2017-2018
BKCP-Corendon 2019-2019
 
Pisua72 kilogramo
Altuera182 zentimetro
stijndevolder.be

Palmaresa

aldatu

1999

2002

2003

2004

2005

2006

2007

2008

2009

2010

2013

2014

2015

Erreferentziak

aldatu

Kanpo estekak

aldatu

Stijn Devolder - ProCyclingStats