Giovanni Battaglin

txirrindulari italiarra

Giovanni Battaglin (Marostica, 1951ko uztailaren 22a) italiar txirrindulari ohi bat da, profesionala 1973 eta 1984 artean.

Giovanni Battaglin

Bizitza
JaiotzaMarostica1951ko uztailaren 22a (72 urte)
Herrialdea Italia
Familia
Familia
Hezkuntza
Hizkuntzakitaliera
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Carrera (en) Itzuli 1979-1984
 

Italiako Giroa eta Espainiako Vuelta irabazi zituen, biak 1981ean. Frantziako Tourrean bere emaitzarik hoberena 1979ko edizioan lortu zuen 6. postua izan zen.

Palmares

aldatu

1972

1973

1974

1975

1976

1978

1979

1980

1981

1983

Sailkapen orokorra Itzuli Handietan

aldatu
Itzuli Handia 1973 1974 1975 1976 1977 1978 1979 1980 1981 1982 1983 1984
  Italiako Giroa 3. 6. 18. UT 46. UT 3. 1. UT 50.
  Frantziako Tourra UT UT 6. UT UT
  Espainiako Vuelta 1.
  Munduko Txapelketa 30. 10. UT 31. 17. 6. 10. 20.
Legenda
Ez zuen parte hartu
DSK Deskalifikatua
UT Utzi

Taldeak

aldatu

Erreferentziak

aldatu

Kanpo estekak

aldatu



Aurrekoa
Bernard Hinault
Italiako Giroaren irabazlea
1981
Ondorengoa
Bernard Hinault


Aurrekoa
Faustino Rupérez
Espainiako Vueltaren irabazlea
1981
Ondorengoa
Marino Lejarreta