Eric Van Lancker

txirrindulari belgikarra

Eric Van Lancker (Oudenaarde, 1961ko apirilaren 30a) belgikar txirrindulari ohia da.

Eric Van Lancker

Bizitza
JaiotzaOudenaarde1961eko apirilaren 30a (62 urte)
Herrialdea Belgika
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia eta kirol zuzendaria
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Panasonic 1986-1992
Festina 1993-1993
 

Palmaresa aldatu

1983

1985

1986

1987

1988

1989

1990

1991

  • Wincanton Classic
  • Ameriketako Sari Nagusia

1992

1994

Erreferentziak aldatu

Kanpo estekak aldatu

Eric Van Lancker - ProCyclingStats