Ireki menu nagusia

Claudine Georgette Longet (Paris, Frantzia, 1942ko urtarrilaren 29a) aktore eta abeslari ohi frantziarra da, 1960ko eta 1970eko hamarkadetan oso ezaguna izan zena. 1961etik 1975era Andy Williams abeslari estatubatuarrarekin emaztea izan zelako eta 1976an bere mutilaguna "Spider" Sabich eskiatzaile olinpikoa hiltzeagatik zigortu zutelako.

Claudine Longet
Claudine Longet.png
Bizitza
Jaiotza Paris1942ko urtarrilaren  29a (77 urte)
Herrialdea  Frantzia
Hezkuntza
Hizkuntzak frantsesa
Jarduerak
Jarduerak aktorea, abeslaria eta telebista-aktorea
Genero artistikoa popa
Musika instrumentua ahotsa
Diskoetxea A&M Records Itzuli
IMDb nm0519296

DiskografiaAldatu

  • Claudine (1967, A&M)
  • The Look of Love (1967, A&M)
  • Love Is Blue (1968, A&M)
  • Colours (1969, A&M)
  • Run Wild, Run Free (1970, A&M)
  • We've Only Just Begun (1971, Barnaby Records)
  • Let's Spend the Night Together (1972, Barnaby Records)

BildumakAldatu

  • Sugar Me (1993, Vivid sound)
  • The Very Best of Claudine Longet (2000, Varèse)
  • Cuddle Up with Claudine Longet (2003, Vampi Soul)
  • Hello Hello: The Best of Claudine Longet (2005, Rev-Ola)

FilmografiaAldatu

FilmakAldatu

  • Massacre Harbor (1968)
  • The Party (1968)
  • McHale's Navy (1964)

TelebistanAldatu

  • The Legendary Curse of the Hope Diamond (1975)
  • The Streets of San Francisco (atal bat, 1973)
  • How to Steal an Airplane (1971)
  • Alias Smith and Jones (atal bat, 1971)
  • Love, American Style (atal bat, 1970)
  • The Bold Ones: The Lawyers (atal bat, 1969)
  • The F.B.I. (atal bat, 1969)
  • The Name of the Game (atal bat, 1968)
  • Run for Your Life (bi atal, 1966-1967)
  • Combat! (bi atal, 1964-1967)
  • The Rat Patrol (bi atal, 1966-1967)
  • Hogan's Heroes (atal bat, 1966)
  • 12 O'Clock High (bi atal, 1965-1966)
  • Mr. Novak (atal bat, 1965)
  • Kraft Suspense Theatre (atal bat, 1964)
  • Dr. Kildare (atal bat, 1963)
  • McHale's Navy (bi atal, 1963)

Kanpo loturakAldatu