Benoît Vaugrenard

txirrindulari frantziarra

Benoît Vaugrenard (Cannes, 1982ko urtarrilaren 5a), Frantziako txirrindulari ohia da.

Benoît Vaugrenard

Bizitza
JaiotzaVannes1982ko urtarrilaren 5a (42 urte)
Herrialdea Frantzia
Hezkuntza
Hizkuntzakfrantsesa
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Groupama-FDJ 2003-2019
Groupama-FDJ (ikaslea)2002ko irailaren 1a-2002ko abenduaren 31
 
Posizio edo espezialitatearoutierra
Pisua72 kilogramo
Altuera185 zentimetro

benoitvaugrenard.com
Twitter: benvaugrenard Edit the value on Wikidata

Palmaresa aldatu

2005

2007

2008

2009

2010

2018

Erreferentziak aldatu

Kanpo estekak aldatu