Ireki menu nagusia

Ainhoa Cantalapiedra Cuñado (Galdakao, 1980ko irailaren 25a), bizkaitar abeslaria da.

Ainhoa Cantalapiedra
Bizitza
Jaiotza Galdakao1980ko irailaren  25a (38 urte)
Herrialdea  Bizkaia, Euskal Herria
Hezkuntza
Hizkuntzak gaztelania
Jarduerak
Jarduerak abeslaria eta kantugilea
Genero artistikoa rocka
popa
Musika instrumentua ahotsa

2002an Operación Triunfo espainiar abesti-lehiaketa irabazi zuen eta, horri esker, hurrengo urtean lehen diskoa atera zuen.

DiskografiaAldatu

Estudiozko albumak
Singleak
  • 2003: Acéptame así
  • 2003: El amor me está llamando
  • 2004: Decídete
  • 2004: Seguiré estando yo
  • 2004: Salir corriendo
  • 2008: My Prisioner
  • 2008: Hasta el final
  • 2008: Crece
  • 2008: Estás aquí
  • 2008: Recuérdame
  • 2010: Volveré
  • 2010: Volveré (Segunda versión)
  • 2011: Ilargi Berria (Jarrerekin batera)
  • 2011: Juguetes Rotos (Ramilekin batera)
  • 2011: Revolution
  • 2012: Miedo
  • 2013: Trusting Yourself (Paul Doser eta K-Stylerekin batera)
  • 2014: Eres tú
  • 2015: Just another day


  Artikulu hau Bizkaiko biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.