Ireki menu nagusia

David Bustamante Hoyos (San Vicente de la Barquera, 1982ko martxoaren 25a) kantabriar abeslaria da.

David Bustamante
David Bustamante 2006.jpg
Bizitza
Izen osoa David Bustamante Hoyos
Jaiotza San Vicente de la Barquera1982ko martxoaren  25a (37 urte)
Herrialdea  Espainia
Familia
Ezkontidea(k) Paula Echevarría  (2006-07-22 -  2018-03-21)
Hezkuntza
Hizkuntzak gaztelania
Jarduerak
Jarduerak abeslaria
Genero artistikoa pop latinoa
Musika instrumentua ahotsa
Diskoetxea Vale Music
IMDb nm1128106
www.bustamanteoficial.com/

2001ean Operación Triunfo espainiar abesti-lehiaketan parte hartu zuen eta, horri esker, hurrengo urtean bere lehendabiziko diskoa atera zuen. 2016ko amaieran Espainian bi miloi ale saldu eta 800 zuzeneko baino gehiago egin ditu.

DiskografiaAldatu

  • 2002 - Bustamante
  • 2003 - Así soy yo
  • 2005 - Caricias al alma
  • 2006 - Pentimento
  • 2007 - Al filo de la irrealidad
  • 2010 - A Contracorriente
  • 2011 - Mío
  • 2014 - Vivir'
  • 2016 - Amor de los dos


  Artikulu hau Kantabriako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.