Ireki menu nagusia

Soraya Arnelas Rubiales (Valencia de Alcántara, 1982ko irailaren 13a), Soraya izen artistikoz ezaguna, estremadurar abeslaria da.

Soraya Arnelas
Soraya Arnelas 3.jpg
Bizitza
Jaiotza Valencia de Alcántara1982ko irailaren  13a (36 urte)
Herrialdea  Espainia
Hezkuntza
Hizkuntzak gaztelania
ingelesa
Jarduerak
Jarduerak abeslaria eta hegazkineko laguntzailea
Genero artistikoa popa
Musika instrumentua ahotsa
Diskoetxea Vale Music
IMDb nm1978779
www.sorayaarnelas.es eta www.soraya-arnelas.es/

2005ean Operación Triunfo espainiar abesti-lehiaketan parte hartu zuen eta, horri esker,urte berean bere lehendabiziko diskoa atera zuen. 2009an Espainiak Eurovision Abesti Lehiaketara bidali zuen lehiakidea bihurtu zen. Lehiaketa Moskun egin zuten eta bertan, La noche es para mí kantua abestu zuen.

DiskografiaAldatu

  • 2005: Corazón de fuego
  • 2006: Ochenta's
  • 2007: Dolce Vita
  • 2008: Sin miedo
  • 2010: Dreamer
  • 2013: Universe in me


  Artikulu hau Extremadurako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.