Ireki menu nagusia

Gisela Lladó Cánovas (Bartzelona, 1979ko urtarrilaren 1a), Gisela izen artistikoz ezaguna, kataluniar abeslaria da.

Gisela Lladó
Gisela and Morena, May 2008.jpg
Bizitza
Izen osoa Gisela Lladó Cánovas
Jaiotza Bartzelona1979ko urtarrilaren  1a (40 urte)
Herrialdea  Katalunia
Hezkuntza
Hizkuntzak katalana
gaztelania
Jarduerak
Jarduerak abeslaria
Genero artistikoa popa
Musika instrumentua ahotsa
www.giselaworld.com

2001ean Operación Triunfo espainiar abesti-lehiaketan parte hartu zuen eta, horri esker, hurrengo urtean lehen diskoa atera zuen. 2008an Andorrak Eurovision Abesti Lehiaketara bidali zuen lehiakidea bihurtu zen. Lehiaketa Belgraden egin zen eta bertan, Casanova kantua abestu zuen.

DiskografiaAldatu

  • 2002 - Parte de mí
  • 2002 - Peter Pan, el musical
  • 2003 - Parte de mí (Edición Especial)
  • 2003 - Más allá
  • 2004 - Barbie, la princesa i la costurera
  • 2006 - Ni te lo imaginas
  • 2006 - Ni te lo imaginas (Edición Especial)
  • 2008 - Casanova - single
  • 2010 - Vivir la Navidad
  • 2011 - Pensando en ti


  Artikulu hau Kataluniako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.