Ireki menu nagusia

FilmografiaAldatu

Urtea Filma Pertsonaia Zuzendaria Oharrak
1984 Sept pièces Neskamea Agnès Varda Film labur
1985 Sans toit ni loi Yolande Agnès Varda
1989 Le jour de congé Carole Laganiere Film labur
1992 Les Amies de ma femme Bedela Didier Van Cauwelaert
La Cavale des fous Autobus gidaria Marco Pico
1993 Germinal La Levaque Claude Berri
Le Fils du requin Gidaria Agnès Merlet
1995 Le Hussard sur le toit Mme Rigoard Jean-Paul Rappeneau
Le bonheur est dans le pré Lucette Étienne Chatiliez
Les Trois Frères PMUko buruzagia Didier Bourdon eta Bernard Campan
1996 La Belle Verte Okina Coline Serreau
1997 Tout doit disparaître Irène Millard Philippe Muyl
1998 Que la lumière soit ! Jainkoa Arthur Joffé
Vollmond Marie Rochat Fredi M. Murer
1999 Merci mon chien Marie-Do Philippe Galland
L'Ami du jardin Mme Pogut Jean-Louis Bouchaud
Le Voyage à Paris Okina Marc-Henri Dufresne
Premier Noël Irakaslea Kamel Cherif Film labur
2001 Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain Madeleine Wallace Jean-Pierre Jeunet
Le Lait de la tendresse humaine Babette Dominique Cabrera
2002 Une part du ciel Mme Pasquier Bénédicte Liénard
Un honnête commerçant Chantal Bex inspektorea Philippe Blasband
2003 Bienvenue chez les Rozes Marsanne Francis Palluau
Corps à corps Irakaslea François Hanss
Joséphine Joël Vanhoebrouck Film labur
Grand ciel Colette Noël Alpi Film labur
2004 Folle embellie Hélène Dominique Cabrera
Quand la mer monte... Irène Yolande Moreau eta Gilles Porte
2005 Ze Film Kodak emakumea Guy Jacques
Le Couperet Langilea Costa-Gavras
Bunker Paradise Claire Stefan Liberski
Les Vacances de Noël Elle-même Jan Bucquoy
2006 Enfermés dehors Gina Albert Dupontel
Paris, je t'aime Mimoa (Eiffel dorrea) Olivier Assayas, Frédéric Auburtin, Sylvain Chomet, Ethan Coen eta Joel Coen
Je m'appelle Élisabeth Rose Jean-Pierre Améris
2007 Une vieille maîtresse Artellesko kondesa Catherine Breillat
Un air si pur... Laure Surville Yves Angelo
Vous êtes de la police ? Christine Léger Romuald Beugnon
2008 Musée haut, musée bas Madame Stenthels Jean-Michel Ribes
Séraphine Séraphine Louis Martin Provost
Louise-Michel Louise Benoît Delépine and Gustave Kervern City of Lights, City of Angels - Meilleure Actrice
Les Plages d'Agnès Bera Agnès Varda
Mia et le Migou Les Lantines / Sorgina Jacques-Rémy Girerd Ahotsa
2009 La Véritable Histoire du chat botté Erregina Pascal Hérold, Jérôme Deschamps eta Macha Makeïeff Ahotsa
Incognito Mme Champenard Éric Lavaine
Micmacs à tire-larigot Tambouille Jean-Pierre Jeunet
2010 Gainsbourg, vie héroïque Fréhel Joann Sfar
Mammuth Catherine Pilardosse Benoît Delépine eta Gustave de Kervern Nommée au Magritte du cinéma de la Meilleure Actrice
La Meute La Spack Franck Richard
Ya basta ! Museoko langilea Gustave Kervern
Sébastien Rost
Film labur
2011 Où va la nuit Rose Martin Provost
2012 Le Grand Soir Punkaren ama Benoît Delépine eta Gustave de Kervern
Cendrillon au Far West Voix de Felicity Pascal Hérold
Camille redouble La mère de Camille Noémie Lvovsky
Dans la maison Les jumelles François Ozon
Dessine-moi un bouton Selling Candy Gary Lebel Film labur
2013 Henri Tante Michelle Yolande Moreau
Neuf mois ferme Mère de Bob Albert Dupontel
2014 Ablations Wortzen laguntzailea Arnold de Parscau
Brèves de comptoir Madame Lamelle Jean-Michel Ribes
2015 Voyage en Chine Liliane Zoltan Mayer
Le Tout Nouveau Testament Jainkoaren emaztea Jaco Van Dormael
Un monde truqué Christian Desmares
Franck Ekinci
Ahotsa
Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Yolande Moreau  
  Artikulu hau Belgikako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.