Tyler Farrar

txirrindulari estatubatuarra

Tyler Farrar (Wenatchee, 1984ko ekainaren 2a), Estatu Batuetako txirrindulari ohia da. Hiru Handietan araipena eskuratuz zuen. Herrialde honetako txirrindulari honenetarikoen artean dago, bere palmaresagatik. Erretiratu ostean , suhiltzaile egin zen.

Tyler Farrar
Tyler Farrar, 2013 Tour Down Under (cropped).jpg
Bizitza
JaiotzaWenatchee (Washington)1984ko ekainaren 2a (38 urte)
Herrialdea Ameriketako Estatu Batuak
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Dimension Data 2015-2017
Jelly Belly-Maxxis 2003-2003
UnitedHealthcare (en) Itzuli 2004-2005
Cofidis 2006-2007
EF Education First Pro Cycling 2008-2014
 
Posizio edo espezialitateaEsprinterra
Pisua74 kilogramo
Altuera183 zentimetro

PalmaresaAldatu

2004Aldatu

Etorkizuneko Tourreko etapa bat

2005Aldatu

Etorkizuneko Tourreko etapa bat

2007Aldatu

Correios de Portugal Sari Nagusiko etapa bat

2008Aldatu

Poitou-Chanteres Tourreko etapa bat

2009Aldatu

Tirreno-Adriatikoko etapa bat

Espainiako Vueltako etapa bat

Benelux Tourreko 3 etapa

2010Aldatu

Italiako Giroko bi etapa

Espainiako Vueltako bi etapa

2011Aldatu

Tirreno-Adratikoko etapa bat

Frantziako Tourreko etapa bat

2012Aldatu

USA Pro Cycling Challenge ko bi etapa bat

2013Aldatu

Californiako Itzuliko etapa bat

Eurometropole Tourreko etapa bat

2014Aldatu

Pekineko Tourreko etapa bat

ErreferentziakAldatu

Kanpo estekakAldatu