Romain Maes

txirrindulari belgikarra

Romain Maes (1912ko abuztuak 10-1983ko otsailak 22) txirrindulari profesional belgiar bat izan zen, Zerkegem hirian jaio zena. 1935eko Frantziako Tourra irabazi zuen.

Romain Maes
Tour de France 1935. 11e étape. Miroir des sports. Nice-Cannes. Victoire R.Maes.png
Bizitza
JaiotzaJabbeke1912ko abuztuaren 10a
Herrialdea Belgika
HeriotzaDilbeek1983ko otsailaren 22a (70 urte)
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Alcyon 1933ko abuztuaren 1a-1936ko uztailaren 31
Labor 1936ko abuztuaren 1a-1937ko uztailaren 31
Mercier 1938ko urtarrilaren 1a-1938ko abenduaren 31
 

PalmaresaAldatu

1933

  • Circuit de l'Ouest

1935

1936

  • Circuit de Paris

1939

Sailkapen orokorra Itzuli HandietanAldatu

Itzuli Handia 1934 1935 1936 1937 1938 1939
  Frantziako Tourra UT 1 UT UT
Legenda
Ez zuen parte hartu
DSK Deskalifikatua
UT Utzi


Aurrekoa
Antonin Magne
Frantziako Tourraren irabazlea
1935
Ondorengoa
Sylvère Maes
Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Romain Maes