Ireki menu nagusia

Sylvère Maes (Gistel, 1909ko abuztuak 27 - Ostende, 1966ko abenduak 5) txirrindulari profesional belgiar bat izan zen, 1936 eta 1939ko Frantziako Tourrak irabazi zituena.

Sylvère Maes
Sylvère Maes.jpg
Bizitza
Jaiotza Gistel1909ko abuztuaren  27a
Herrialdea  Belgika
Heriotza Ostende1966ko abenduaren  5a (57 urte)
Heriotza modua berezko heriotza: Minbizia
Jarduerak
Jarduerak txirrindularia
Ibilbidea
Taldeak Urteak
 

PalmaresaAldatu

1933

1934

1935

1936

1937

1939

Sailkapen orokorra Itzuli HandietanAldatu

Itzuli Handia 1934 1935 1936 1937 1938 1939 1940 1941-45 1946 1947
  Italiako Giroa 5
  Frantziako Tourra 8 4 1 UT 14 1
Legenda
Ez zuen parte hartu
DSK Deskalifikatua
UT Utzi


Aurrekoa
Romain Maes
Frantziako Tourraren irabazlea
1936
Ondorengoa
Roger Lapébie


Aurrekoa
Gino Bartali
Frantziako Tourraren irabazlea
1939
Ondorengoa
Jean Robic
Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Sylvère Maes