René Pijnen

txirrindulari herbeheretarra

René Pijnen, (Woensdrecht, 1946ko irailaren 3a) Herbehereetako txirrindulari profesional ohia da.

René Pijnen
René Pijnen 1975b.jpg
Bizitza
JaiotzaWoensdrecht1946ko irailaren 3a (75 urte)
Herrialdea Herbehereetako Erresuma
Jarduerak
Jarduerakpistako txirrindularia eta txirrindularia

Pistako txirrindularitzako Sei Eguneko probetan marka harrigarria dauka, 72 garaipen lortu baitzituen. Horretaz gain 1968ko Jokoetan txapeldun olinpikoa izan zen taldekako erlojupeko proban.

Errepideko palmaresaAldatu

AmateurretanAldatu

1967

1968

ProfesionaletanAldatu

1969

1970

1971

1972

1973

1974

1975

Pistako palmaresaAldatu

Munduko txapelketakAldatu

  • 1973ko Munduko pistako txapelketa - Donostia
  •   Zilarrezko domina bakarkako jazarpenen proban
  • 1974ko Munduko pistako txapelketa - Montreal
  •   Brontzezko domina bakarkako jazarpen proban
  • 1975eko Munduko pistako txapelketa - Rocourt
  • 7. bakarkako jazarpenenan
  • 1976ko Munduko pistako txapelketa - Monteroni di Lecce
  • 8. Iraupen erdiko proban

Sei EgunakAldatu

Europako txapelketakAldatu

1971

  •   Zilarrezko domina Madison proban

1972

  •   Brontzezko domina Omnium proban

1973

1974

1975

  •   Brontzezko domina Iraupen erdiko proban

1976

1977

  •   Zilarrezko domina Madison proban

1978

  •   Urrezko domina Dernyren atzeko proban

1979

  •   Zilarrezko domina Dernyren atzeko proban
  •   Zilarrezko domina Madison proban

1980

1982

1985

  •   Urrezko domina Madison proban (Gert Frankekin)
  •   Brontzezko domina Dernyren atzeko proban

1987

  •   Brontzezko domina Madison proban

Herbehereetako txapelketakAldatu

  •     Jazarpen txapelketa (1973)
  •     50 kilometroko proba (1973)

ErreferentziakAldatu

Kanpo estekakAldatu