Julián Andiano

txirrindulari gipuzkoarra

Julián Carlos Andiano Egiguren, (Errenteria, 1951ko azaroaren 28a - ) euskal txirrindulari ohia da, 1975etik 1980ra profesionala izan zena.

Julián Andiano
Bizitza
JaiotzaErrenteria1951ko azaroaren 28a (70 urte)
Herrialdea Gipuzkoa, Euskal Herria
Hezkuntza
Hizkuntzakgaztelania
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
 

PalmaresaAldatu

1973

1974

1976

1977

1979

1980

Sailkapen orokorra Itzuli HandietanAldatu

Itzuli Handia 1975 1976 1977 1978 1979 1980
Italiako Giroa - 14. 71. - - -
Frantziako Tourra UT - UT UT - -
Espainiako Vuelta - 23. - - 10. -
Munduko txapelketa   - - 12. - - -

-: ez zuen parte hartu
UT: utzi, ez zuen amaitu

ErreferentziakAldatu


Kanpo estekakAldatu