Julen Amezketa

txirrindulari nafarra

Julen Amezketa Moreno (Lizarra, 1993ko abuztuaren 12a) nafar txirrindularia da. 2016tik aurrera profesionala da eta ez du garaipenik lortu.

Julen Amezketa

Bizitza
Jaiotzako izen-deiturakJulen Amézqueta Moreno
JaiotzaLizarra1993ko abuztuaren 12a (30 urte)
Herrialdea Nafarroa Garaia, Euskal Herria
Hezkuntza
Hizkuntzakgaztelania
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Wilier Triestina-Selle Italia 2016-2017
Wilier Triestina-Selle Italia (ikaslea)2015eko abuztuaren 1a-2015eko abenduaren 31
Seguros Bilbao (txirrindularitza taldea) 2012-2014
Café Baqué-Conservas Campos 2015eko urtarrilaren 1a-2015eko uztailaren 31
Caja Rural-Seguros RGA 2018-2023
Illes Balears Arabay Cycling (en) Itzuli 2024-
 
Altuera174 zentimetro

Palmaresa

aldatu

2013

2014

2015

2017

  • North Cyprus Cycling Tourreko etapa 1

2019

2020

2021

Emaitzak lasterketa nagusietan

aldatu
Itzuli Handia 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023
  Italiako Giroa 112. 99.
  Frantziako Tourra
  Espainiako Vuelta 50. 43.
Legenda
Ez zuen parte hartu
DSK Deskalifikatua
UT Utzi

Taldeak

aldatu

Erreferentziak

aldatu

Kanpo estekak

aldatu

Julen Amezketa - ProCyclingStats

  Artikulu hau Nafarroako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.