Lazkaoko Proba

txirrindularitza lasterketa

Lazkaoko Proba urtero Lazkaon antolatutako lasterketa da. Euskaldun Txapelketarako lasterketa puntuagarria da.

Lazkaoko Proba
2022ko Lazkaoko Proba
Ezaugarriak
DataApirila
Eskualdea Gipuzkoa
ModalitateaErrepidea
TxapelketaAmateur
MotaEgun bateko lasterketa
Historia
Edizio kopurua79 (2022)
Amaierako edizioaPablo Castrillo Espainia

Palmaresa 1998tik aurerraAldatu

Urtea Garailea Bigarrena Hirugarrena
1998   Jon Aperribai   Gorka Arrizabalaga   Carlos Castaño Panadero
1999   David Canella   Jesús López Ibáñez   Óscar García Lago
2000   Gorka González   Luke Weir   Alfredo Leza
2001   Dionisio Galparsoro   Iker Camaño   Mikel Astarloza
2002   Julen Urbano   Gorka Verdugo   Yon Díez
2003   Luis Moyano   Asier Atxa   Xabier Muriel
2004 ?
2005   Ismael Esteban   Antonio Cosme   Iván Gilmartín
2006   Ismael Esteban   Javier Pérez   Evgeni Zhadkevitx
2007   Óscar Pujol   Delio Fernández   Ismael Esteban
2008   Sebastián Tamayo   Aritz Arberas   Eneko Etxebertz
2009   Asier Maeztu   David Gutiérrez Gutiérrez   Evgeni Zhadkevitx
2010   Martin Iraizotz   Sebastián Tamayo   Paul Kneppers
2011   Jorge Martín Montenegro   Darío Gadeo   Ugaitz Artola
2012   Iñaki Lejarreta   Ariel Sívori   Mike Terpstra
2013   Agustín Moreira   Borja Abasolo   Mikel Elorza
2014   José Manuel Gutiérrez   Jon Iriarte   Julen Mitxelena
2015   Julen Amezketa   Jonathan Lastra   Álvaro Trueba
2016   Richard Carapaz   Gotzon Martín   Xuban Errazkin
2017   Diego Sevilla   Peio Goikoetxea   Iker Azkarate
2018   Unai Iribar   Martí Márquez   Petr Rikunov
2019   Juan Fernando Calle   Iván Moreno   Ángel Fuentes
2020   Julen Latorre   Pelayo Sánchez   Xabier Berasategi
2021[1]   Xabier Murias   Unai Iribar   Iván Cobo
2022[2]   Pablo Castrillo   Xabier Berasategi   Imanol Álvarez

ErreferentziakAldatu

Kanpo estekakAldatu