Marc Streel

txirrindulari belgikarra

Marc Streel (Waremme, 1971ko abuztuaren 12a) Belgikako txirrindulari ohia da.[1]

Marc Streel

Bizitza
JaiotzaWaremme1971ko abuztuaren 12a (52 urte)
Herrialdea Belgika
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Collstrop-De Federale Verzekeringen 1994-1994
Crelan-Euphony 1995-1996
AG2R Citroën Team 1997-1998
Saxo Bank-Sungard 1999-1999
Chocolade Jacques-Wincor Nixdorf 2000ko urtarrila-2000ko maiatza
Collstrop-De Federale Verzekeringen 2000ko ekaina-2000ko abendua
Cycle Collstrop 2001-2001
Crelan-Euphony 2002-2004
 

Palmaresa

aldatu

1996

1997

1998

1999

2000

  • 2.   Belgikako erlojupeko txapelketan

2001

2002

2004

Erreferentziak

aldatu
  1. (Ingelesez) «Marc Streel» www.procyclingstats.com (Noiz kontsultatua: 2024-02-22).

Kanpo estekak

aldatu