Jens Debusschere

txirrindulari belgikarra

Jens Debusschere (Roeselare, 1989ko abuztuaren 29a) belgikako txirrindularia da.

Jens Debusschere

(2016)
Bizitza
JaiotzaRoeselare1989ko abuztuaren 28a (34 urte)
Herrialdea Belgika
Jarduerak
Jarduerakpistako txirrindularia eta txirrindularia
Posizio edo espezialitateaEsprinterra
Pisua78 kilogramo
Altuera183 zentimetro

Twitter: jensdebus Edit the value on Wikidata

Palmaresa

aldatu

2013

2014

2015

2016

2017

2018

Erreferentziak

aldatu

Kanpo estekak

aldatu

Jens Debusschere - ProCyclingStats