Jan Adriaensens

txirrindulari belgikarra

Jan Adriaensens (Willebroek, 1932ko ekainaren 6a), belgikar txirrindulari ohia da. 1952tik 1961ra izan zen profesionala. Sei urtez jarraian sailkatu zen lehenengo hamarren artean Frantziako Tourrean.

Jan Adriaensens
Bizitza
JaiotzaWillebroek1932ko ekainaren 6a
Herrialdea Belgika
HeriotzaRumst2018ko urriaren 2a (86 urte)
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
 

PalmaresaAldatu

1955

1956

1957

1958

1959

1960

1961

  • Fleche Hesbignonne.

Sailkapen orokorra Itzuli HandietanAldatu

Lasterketa 1952 1953 1954 1955 1956 1957 1958 1959 1960 1961
Italiako Giroa - - - - - - 11. - 12. -
Frantziako Tourra - 45. - 28. 3. 9. 4. 6. 3. 10.
Espainiako Vuelta X X X - - 7. - UT - -
Munduko txapelketa   - - - - 18. - 21. - 28. -

Kanpo estekakAldatu