Florentzia-Pistoia

Florentzia-Pistoia Pistoiako probintziako Prato eta Quarrata udalerrien artean erlojupean ospatzen zen italiar txirrindularitza lasterketa bat zen.

1985ean sortua, 2005ean UCI Zirkuitu Kontinentalak sortu zirenetik UCI Europe Tourren zati izan zen, 1.1 mailan. 2006ko edizioa antolakuntza arazoengatik bertan behera utzi zen, eta, behin betiko, 2009tik aurrera ospatzeari utzi zitzaion.

PalmaresaAldatu

Urtea Garailea Bigarrena Hirugarrena
1870   AEB Rynner Van Heste   Frantzia Auguste Charels   Frantzia Alexandre De Sariette
1985   Alemania Rolf Gölz   Alemania Gregor Braun   Frantzia Charly Mottet
1986   Polonia Lech Piasecki   Frantzia Charly Mottet   Alemania Rolf Gölz
1987   Austria Helmut Wechselberger   Polonia Lech Piasecki   Italia Gianni Bugno
1988   Suitza Tony Rominger   Alemania Rolf Gölz   Polonia Lech Piasecki
1989   Suitza Tony Rominger   Herbehereak Erik Breukink   Italia Maurizio Fondriest
1990   Polonia Lech Piasecki   Suitza Daniel Steiger   Alemania Mario Kummer
1991   Suitza Tony Rominger   Italia Andrea Chiurato   Italia Franco Ballerini
1992   Suitza Tony Rominger   Italia Claudio Chiappucci   Erresuma Batua Sean Yates
1993   Italia Maurizio Fondriest   Erresuma Batua Chris Boardman   Frantzia Laurent Bezault
1994   Italia Francesco Casagrande   Italia Luca Scinto   Italia Maurizio Fondriest
1995   Italia Francesco Casagrande   Italia Gianni Faresin   Italia Stefano Giraldi
1996   Italia Marco Fincato   Italia Fabio Roscioli   Italia Massimo Podenzana
1997 ez zen ospatu
1998   Italia Marco Velo   MDA Ruslan Ivanov   Italia Luca Scinto
1999   Italia Marco Velo   Italia Gianmario Ortenzi   AEB Chann McRae
2000 ez zen ospatu
2001   Australia Nathan O'Neill   Italia Andrea Tafi   Polonia Slawomir Kohut
2002   Italia Fabrizio Guidi   Italia Francesco Casagrande   Errusia Yevgeni Petrov
2003   Italia Andrea Peron   Italia Filippo Simeoni   Italia Dario Cioni
2004   Ukraina Sergiy Matveyev   Australia Michael Rogers   Txekia Ondrej Sosenka
2005   Ukraina Sergiy Matveyev   Ukraina Andriy Grivko   Italia Giovanni Visconti
2006 ez zen ospatu
2007   Errusia Boris Shpilevsky   Italia Dario Cioni   Italia Giovanni Visconti
2008   Ukraina Andriy Grivko   Italia Marco Pinotti   Italia Dario Cioni
2009 ez zen ospatu

Kanpo estekakAldatu