Fabrizio Guidi

txirrindulari italiarra

Frabrizio Guidi (1972ko apirilaren 13a) italiar txirrindulari ohia da.

Fabrizio Guidi
Bizitza
JaiotzaPontedera1972ko apirilaren 13a (51 urte)
Herrialdea Italia
Hezkuntza
Hizkuntzakitaliera
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Polti 1998-1999
Saxo Bank-Sungard 2004-2005eko otsailaren 28a
Phonak Hearing Systems 2005eko martxoaren 1a-2006
Barloworld (txirrindularitza taldea) 2007-2007
Bardiani CSF 1995-1997
Groupama-FDJ 2000-2000
Mercury Cycling Team (en) Itzuli 2001-2001
Team Bianchi (en) Itzuli 2002-2003
 

Palmaresa aldatu

1995

1996

1997

1998

1999

2000

2001

2004

2005

2006

Erreferentziak aldatu

Kanpo estekak aldatu

Fabrizio Guidi - ProCyclingStats