Ireki menu nagusia

Franco Ballerini (Florentzia, Italia, 1964ko abenduaren 11 - Pistoia, Italia, 2010eko otsailaren 7a) txirrindulari profesional italiarra zen.

Franco Ballerini
Franco BALLERINI .jpg
Bizitza
Jaiotza Florentzia1964ko abenduaren  11
Herrialdea  Italia
Heriotza Pistoia2010eko otsailaren  7a (45 urte)
Heriotza modua istripua: trafiko istripua
Jarduerak
Jarduerak txirrindularia
Ibilbidea
Taldeak Urteak
Mapei 1994-1998
MG Maglificio Itzuli 1992-1993
Del Tongo Itzuli 1990-1991
 
Jasotako sariak

2010ean hil zen rally batean parte hartzen ari zenean.

PalmaresaAldatu

1987
Tre Valli Varesine
1989
GP Città di Camaiore
1990
Giro del Piemonte
Paris-Brusela
1991
Giro della Romagna
1993
Hofbrau Kopako 2. etapa
1995
Omloop Het Volk
Paris-Roubaix
1996
GP van Wallonië
Austriako Itzuliko 5. etapa
1998
Paris-Roubaix
Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Franco Ballerini