Giovanni Visconti (txirrindularia)

txirrindulari italiarra

Giovanni Visconti (Turin, 1983ko urtarrilaren 13a), txirrindulari italiarra da. Italiako txapelduna izan da hirutan.

Giovanni Visconti (txirrindularia)
G Visconti LBL2008.jpg
Bizitza
JaiotzaTurin1983ko urtarrilaren 13a (40 urte)
Herrialdea Italia
Hezkuntza
Hizkuntzakitaliera
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Movistar Team 2012-2016
Domina Vacanze-De Nardi (ikaslea)2004ko irailaren 1a-2004ko abenduaren 31
Domina Vacanze-De Nardi 2005-2005
Milram 2006-2006
Etixx-Quick Step 2007-2008
Wilier Triestina-Selle Italia 2009-2011
Bahrain Victorious 2017-2018
Wilier Triestina-Selle Italia 2019-2020
Bardiani CSF 2021-2022ko martxoaren 9a
 
Posizio edo espezialitateaklasikomanoa
Pisua63 kilogramo
Altuera175 zentimetro

giovannivisconti.it
Twitter: giovisco Edit the value on Wikidata

TaldeakAldatu

PalmaresaAldatu

2006

2007

2008

2009

2010

2011

2012

2013

2015

2016

2017

2018

  • Austriako Itzuliko hiru etapa.

2019

ErreferentziakAldatu

Kanpo estekakAldatu

Giovanni Visconti (txirrindularia) - ProCyclingStats