Giovanni Visconti (txirrindularia)

txirrindulari italiarra

Giovanni Visconti (Turin, 1983ko urtarrilaren 13a), txirrindulari italiar ohia da, profesionala 2005etik 2022ra. Italiako txapelduna izan da hirutan.

Giovanni Visconti (txirrindularia)

Bizitza
JaiotzaTurin1983ko urtarrilaren 13a (41 urte)
Herrialdea Italia
Hezkuntza
Hizkuntzakitaliera
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Movistar Team 2012-2016
Domina Vacanze-De Nardi (ikaslea)2004ko irailaren 1a-2004ko abenduaren 31
Domina Vacanze-De Nardi 2005-2005
Milram 2006-2006
Etixx-Quick Step 2007-2008
Wilier Triestina-Selle Italia 2009-2011
Bahrain Victorious 2017-2018
Wilier Triestina-Selle Italia 2019-2020
Bardiani CSF 2021-2022ko martxoaren 9a
 
Posizio edo espezialitateaklasikomanoa
Pisua63 kilogramo
Altuera175 zentimetro

giovannivisconti.it
Twitter: giovisco Edit the value on Wikidata

Taldeak

aldatu

Palmaresa

aldatu

2006

2007

2008

2009

2010

2011

2012

2013

2015

2016

2017

2018

2019

Erreferentziak

aldatu

Kanpo estekak

aldatu

Giovanni Visconti (txirrindularia) - ProCyclingStats