Charly Mottet

txirrindulari frantziarra

Charles "Charly" Mottet (Valence, 1962ko abenduaren 16a), frantziar txirrindulari ohia da. Hiru aldiz izan zen lehenengo hamarren artean Frantziako Tourrean eta behin bigarren sailkatu zen Italiako Giroan.

Charly Mottet
Critérium du Dauphiné 2013 - 4e étape (clm) - Charly Mottet (cropped).JPG
Bizitza
Izen osoaCharles Mottet
JaiotzaValence1962ko abenduaren 16a (58 urte)
Herrialdea Frantzia
Hezkuntza
Hizkuntzakfrantsesa
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Renault 1983-1985
Système U 1986-1988
RMO 1989-1992
 

PalmaresaAldatu

1984

1985

1986

1987

1988

1989

1990

1991

1992

1993

1994

Sailkapen orokorra Itzuli HandietanAldatu

Lasterketa 1984 1985 1986 1987 1988 1989 1990 1991 1992 1993 1994
Italiako Giroa 21. - - - - - 2. - - - -
Frantziako Tourra - 36. 16. 4. UT 6. 49. 4. UT 40. 26.
Espainiako Vuelta - - 22. - - - - - - - -
Munduko txapelketa   - 52. 2. - 73. 19. - 26. 24. - -

-: ez zuen parte hartu
UT: utzi, ez zuen amaitu

Kanpo estekakAldatu