Danilo Napolitano

txirrindulari italiarra

Danilo Napolitano (Vittoria, Italia, 1981eko urtarrilak 31) italiar txirrindulari ohia da, profesionala 2004tik 2017ra. Team LPR taldearekin debutatu zuen.

Danilo Napolitano
Napolitano 4JDD 2010.JPG
Bizitza
JaiotzaVittoria1981eko urtarrilaren 31 (41 urte)
Herrialdea Italia
Hezkuntza
Hizkuntzakitaliera
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
LPR (en) Itzuli 2004-2005
UAE Team Emirates 2006-2008
Katusha Team 2009-2010
Acqua & Sapone (en) Itzuli 2011-2012
Wanty-Groupe Gobert 2013-2017
 
Posizio edo espezialitateaEsprinterra
Pisua82 kilogramo
Altuera174 zentimetro

Esprinter bezala nabarmentzen zen, emaitza handirik lortu ez zuen arren. Ibilbideko emaitzarik aipagarriena 2007ko Italiako Giroan eskuratutako etapa garaipen bat izan zen, Lido di Camaioren amaitu zena zehazki.

PalmaresaAldatu

2005

2006

2007

2008

2009

2010

2011

2012

2013

2014

2015

ErreferentziakAldatu

Kanpo estekakAldatu

Danilo Napolitano - ProCyclingStats

Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Danilo Napolitano