Biagio Conte

txirrindulari italiarra

Biagio Conte (Palermo, 1968ko apirilaren 7a) italiar txirrindulari ohia da.

Biagio Conte
Bizitza
JaiotzaPalermo1968ko apirilaren 7a (55 urte)
Herrialdea Italia
Hezkuntza
Hizkuntzakitaliera
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Bardiani CSF 1996-1998
Liquigas–Pata (en) Itzuli 1999-1999
Saeco 2000-2002
Formaggi Pinzolo Fiavè 2003-2003
 
Posizio edo espezialitateaEsprinterra

Palmaresa aldatu

1996

1997

1998

1999

2000

2001

Erreferentziak aldatu

Kanpo estekak aldatu