Tristan Hoffman

Herbehereetako txirrindularia

Tristan Hoffman (Groenlo, 1970eko urtarrilaren 1a), Herbehereetako txirrindulari ohia da. Kirol zuzendari lanetan ere izan da.

Tristan Hoffman

Bizitza
JaiotzaGroenlo (en) Itzuli1970eko urtarrilaren 1a (54 urte)
Herrialdea Herbehereetako Erresuma
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia eta kirol zuzendaria
Ibilbidea
TaldeakUrteak
TVM 1992-1999
Saxo Bank-Sungard 2000-2005eko uztaila
TVM (ikaslea)1991ko irailaren 1a-1991ko abenduaren 31
 
Pisua80 kilogramo
Altuera187 zentimetro

Palmaresa

aldatu

1990

  • Overijssel Tourra

1991

1992

1993

1994

1995

1996

1999

2000

2002

2004

Erreferentziak

aldatu

Kanpo estekak

aldatu

Tristan Hoffman - ProCyclingStats