Sylvain Vasseur

txirrindulari frantziarra

Sylvain Vasseur (Cappelle-la-Grande, 1946ko otsailaren 28a-), frantziar txirrindulari ohia da, profesionala 1969tik 1977ra.

Sylvain Vasseur

(2013)
Bizitza
JaiotzaCappelle-la-Grande1946ko otsailaren 28a (78 urte)
Herrialdea Frantzia
Familia
Anai-arrebak
Hezkuntza
Hizkuntzakfrantsesa
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
 

Alain anaia txirrindularia ere izan zen eta Cédric Vasseur txirrindulariaren osaba da.

Palmaresa

aldatu

1969

1972

1973

1974

1975

1976


Sialkpaen orokorra Itzuli Handietan eta Munduko txapelketan

aldatu
Lasterketa 1969 1970 1971 1972 1973 1974 1975 1976 1978
  Italiako Giroa - - - - - - - - -
  Frantziako Tourra - 95. - 35. 53. 52. 44. 60. -
  Espainiako Vuelta - 52. UT - UT 27 - - -
  Munduko errepideko txapelketa - - - - - - - - -

-: ez zuen parte hartu
UT: utzi, ez zuen amaitu

Erreferentziak

aldatu

Kanpo estekak

aldatu

Sylvain Vasseur - ProCyclingStats

  Artikulu hau Frantziako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.