Cédric Vasseur

txirrindulari frantziarra

Cedric Vasseur (Hazebrouck, 1970eko abuztuaren 18a), Frantziako txirrindulari ohia da. Cofidis taldeko zuzendari nagusia da 2018tik.

Cédric Vasseur

Bizitza
JaiotzaHazebrouck1970eko abuztuaren 18a (53 urte)
Herrialdea Frantzia
Familia
AitaAlain Vasseur
Hezkuntza
Hizkuntzakfrantsesa
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Cofidis 2002-2005
Crédit Agricole 1995-1999
Discovery Channel 2000-2001
Etixx-Quick Step 2006-2007
 

Twitter: cedvasseur Edit the value on Wikidata

Palmaresa

aldatu

1993

1994

  • Renania-Palatinatuko Tourra

1996

1997

1999

2002

2003

2004

2005

2006

2007

Sailkapen orokorra Itzuli handietan

aldatu
Lasterketa 1994 1995 1996 1997 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007
Italiako Giroa 54.
Frantziako Tourra 69. 40. 24. 83. 52. 55. 97. 44. 93. 55.
Espainiako Vuelta 69. 45. UT 36.
  Munduko txapelketa UT 19. 46. UT 53. 27. 92.

—: Ez zuen parte hartu
UT: Utzi, ez zuen amaitu

Erreferentziak

aldatu

Kanpo estekak

aldatu