Alain Vasseur

txirrindulari frantziarra

Alain Vasseur (Cappelle-la-Grande, 1948ko apirilaren 1a) frantziar txirrindulari-ohia da. Cédric Vasseurren aita eta Sylvain Vasseurren anaia da, guztiak txirrindulariak. Txirrindularitzari buruzko aldizkari bat du Steenvoorden (nord departamentua), "Cycles Vasseur" izenekoa.

Alain Vasseur

Bizitza
JaiotzaCappelle-la-Grande1948ko apirilaren 1a (76 urte)
Herrialdea Frantzia
Familia
Seme-alabak
Anai-arrebak
Hezkuntza
Hizkuntzakfrantsesa
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Bic 1969-1974
 
Pisua67 kilogramo
Altuera175 zentimetro

Taldeak

aldatu

Palmaresa

aldatu

1968

1969

1970

1972

1973

Erreferentziak

aldatu

Kanpo estekak

aldatu

Alain Vasseur - ProCyclingStats

Artikulu hau frantsesezko wikipediatik itzulia dago.