Sandy Casar

txirrindulari frantziarra

Sandy Casar (Mantes-la-Jolie, 1979ko otsailaren 2a) frantziar txirrindulari ohia da, profesionala 2000tik 2013ra. Lehenengo hamarren artean sailkatu zen 2006ko Italiako Giroan eta 2009ko Frantziako Tourrean.

Sandy Casar

Bizitza
JaiotzaMantes-la-Jolie1979ko otsailaren 2a (44 urte)
Herrialdea Frantzia
Hezkuntza
Hizkuntzakfrantsesa
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Posizio edo espezialitateaigotzailea
Pisua63 kilogramo
Altuera179 zentimetro
Jasotako sariak
sandy.casar.club.fr…

Palmaresa aldatu

2002

2003

2004

2005

2006

2007

2008

2009

2010

2011

Sailkapen orokorra Itzuli handietan aldatu

Itzulia 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013
Italiako Giroa 13. 81. 6. 25. UT
Frantziako Tourra 83. 111. 16. 29. 68. 71. 13. 10. 25. 27. 22.
Espainiako Vuelta 19. UT
  Munduko txapelketa UT UT UT

—: ez zuen parte hartu
UT: utzi, ez zuen amaitu

Erreferentziak aldatu

Kanpo estekak aldatu