Rein Taaramäe

txirrindulari estoniarra

Rein Taaramäe (Tartu, 1987ko apirilaren 24a) estoniar txirrindularia da. Estoniako Txapelduna izan da eta Italiako Giroko eta Espainiako Vueltako etapak irabazi ditu.

Rein Taaramäe

(2021)
Bizitza
JaiotzaTartu1987ko apirilaren 24a (37 urte)
Herrialdea Estonia
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Katusha Team 2016-2017
Cofidis (ikaslea)2007ko abuztuaren 1a-2007ko abenduaren 31
Cofidis 2008-2014
Astana 2015-2015
Bouygues Télécom 2018-2020
Wanty-Groupe Gobert 2021-
 
Pisua70 kilogramo
Altuera186 zentimetro

Facebook: reintaaramae baliorik ez Instagram: taaramaerein Edit the value on Wikidata

Palmaresa aldatu

2007

2008

2009

2011

2012

2013

2014

2015

2016

2018

2019

2021

2022

2023

Erreferentziak aldatu

Kanpo estekak aldatu