Doubseko Tourra

txirrindularitza lasterketa
Doubseko Tourra
Orokortasunak
KirolaErrepideko txirrindularitza
Sorrera1934
Ekitaldi kopurua39 (urtea: 2023)
Aldizkotasunaurterokoa (Api)
MotaEgun bateko lasterketa
translation for raceinfobox_translate index 33 not foundFRA Frantzia
AntolatzaileakUCI
VC Morteau Montbenoit
Maila1.1
Palmaresa
Azken garaileaESP Jesús Herrada
Garaipen gehien lortu duenaFRA Jérôme Coppel
(2 garaipen)
Dokumentazioa

Doubseko Tourra (frantsesez Tour du Doubs) Frantziako Doubs departamenduan jokatzen den egun bakarreko txirrindularitza lasterketa da. UCI Europe Tourreko barnean dago, 1.1. mailan.

2010etatik aurrera, Frantziako Txirrindularitza Koparako puntuagarria da.

Palmaresa aldatu

 UrteaTxapeldunaTxapeldunordeaHirugarrena
1934  René Debenne  Louis Vincent  Maurits Oplinus
1935  Louis Thiétard  Manuel Garcia  Alfredo Malmesi
1936  Manuel Garcia  Alphonse Antoine  Paul Giguet
1937  Guillaume Chavard  Rafael Ramos Pérez  Joseph Vuillemin
1938  Aldo Bertocco  Louis Thiétard  Marius Boeuf
1939  Alphonse Antoine  Paul Rossier  René Stroebel
1940-1947
Ez zen jokatu
1948  Jean de Gribaldy  Adolphe Deledda  Robert Nicollet
1949  Adolphe Deledda  Georges Ramoulux  Jean-Baptiste Verpoorten
1950  Robert Vanderstockt  Jean Bozec  Hugues Guelpa
1951  Pino Cerami  Pierre Baratin  Robert Vanderstockt
1952  Gilbert Bauvin  Alexandre Sowa  Roger Rosselle
1953  Alexandre Sowa  Jean Tissier  Louis Gauthier
1954  Gaby Faille  Alexandre Sowa  Maurice Houillon
1955-1992
Ez zen jokatu edo ez dago dokumentaturik
1993  Gil Besseyre[1]  Patrick Vallet  Jean-Yves Duzellier
1994-1998
Ez zen jokatu edo ez dago dokumentaturik
1999  Jerôme Gannat  Jérémie Dérangère  Pierre Ackermann
2000  Vladimir Miholjević  Dominique Rault  Pierre Bourquenoud
2001  Eddy Lembo  Bert De Waele  Pierre Ackermann
2002  Frédéric Finot  Pierre Bourquenoud  Pierrick Fédrigo
2003  Bert De Waele  Janek Tombak  Frédéric Bessy
2004  Matthieu Sprick  Hayden Roulston  Bert De Waele
2005  Philip Deignan  Yann Pivois  Mark Scanlon
2006  Yoann Le Boulanger  Mickaël Buffaz  Frédéric Finot
2007  Vincent Jérôme  Pierre Rolland  Sébastien Duret
2008  Anthony Geslin  Christophe Kern  Vincent Jérôme
2009  Yann Huguet  Julien Mazet  Guillaume Levarlet
2010  Jérôme Coppel  Jonathan Hivert  Leonardo Duque
2011  Arthur Vichot  Romain Hardy  Julien Bérard
2012  Jérôme Coppel  Sylvain Georges  Jean-Marc Bideau
2013  Aleksejs Saramotins  Thomas Voeckler  Vegard Stake Laengen
2014  Rein Taaramäe  Angélo Tulik  Pierre-Luc Périchon
2015  Eduardo Sepúlveda  Julien Loubet  Rudy Molard
2016  Samuel Dumoulin  Baptiste Planckaert  Thibault Ferasse
2017  Romain Hardy  Flavien Dassonville  Quentin Jauregui
2018  Julien Simon  Ignatas Konovalovas  Rein Taaramäe
2019  Stefan Küng  Franck Bonnamour  Guillaume Martin
2020  Loïc Vliegen  Biniam Girmay  Aurélien Paret-Peintre
2021  Dorian Godon  Biniam Girmay  Tom Paquot
2022  Valentin Madouas  Mathieu Burgaudeau  Matis Louvel
2023  Jesús Herrada  Thibaut Pinot  Nans Peters

Erreferentziak aldatu

  1. [1], fichier-pdf.fr.

Kanpo estekak aldatu