Maurice De Waele

txirrindulari belgikarra

Maurice De Waele (Lovendegem, Flandria, 1896ko abenduaren 27aMaldegem, Flandria, 1952ko otsailaren 14a) txirrindulari flandriarra izan zen.

Maurice De Waele
Maurice De Waele.jpg
Bizitza
JaiotzaLovendegem (en) Itzuli1896ko abenduaren 27a
Herrialdea Belgika
HeriotzaMaldegem1952ko otsailaren 14a (55 urte)
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
 

Frantziako Tourra irabazi zuen 1929an, eta aurreko urteetan 2. eta 3. postuan gelditu zen. Euskal Herriko Itzulia bestela 1928 eta 1929an eskuratu zuen.

PalmaresaAldatu

1922

1923

1924

1925

1926

1927

1928

1929

1930

1931

Sailkapen orokorra Itzuli HandietanAldatu

Itzuli Handia 1927 1928 1929 1930 1931
  Frantziako Tourra 2. 3. 1. 5.

ErreferentziakAldatu

Kanpo estekakAldatu


Aurrekoa
Nicolas Frantz
Frantziako Tourraren irabazlea
1929
Ondorengoa
André Leducq